Beslagen spelers weven de onvoorziene omstandigheden die het publiek aanbrengt aan elkaar tot puike sketches met een originele invulling.

Het Nieuwsblad


Het was een goed optreden, met veel afwisseling en leuke interactie. Iets totaal anders dan gewone stand-up comedians en ook een hoogstaander niveau doordat de artiesten ditmaal niet alleen probeerden te scoren met grove taal.

 VTI Lokeren


De Nonsens Alliantie aka aan 180 km per uur improvisatietheater met een hoog rock ‘n roll gehalte. Je moet ze het maar nageven om met de door het publiek aangereikte thema’s en onderwerpen telkens weg te geraken. De senioren van Anderlecht zijn geen gemakkelijk publiek, maar de Nonsens Alliantie pakten ze zonder probleem in.

 Dienst Cultuur Anderlecht


Alles was perfect naar wens!

 Haribo


Het optreden van De Nonsens Alliantie was een schot in de roos. Improvisatie van de bovenste plank!

Verschillende leuke opdrachten, interactie met het publiek én met een streepje muziek! Dikke aanrader voor een avondje gieren, lachen, brullen!

 Jeugdhuis X Hoeselt


We konden tijdens onze gezinsvakantie in Zinal genieten van deze schitterende improvisatieshow. De snelheid waarmee Stef, Lode en Mario reageren op thema’s aangereikt door het publiek zou je doen vermoeden dat deze vooraf zijn doorgegeven. Maar niets is minder waar. Als je dan zelf een thema, stijl, roept vanuit de zaal wordt daar schitterend op verder gebouwd door deze improvisatietalenten. Het ene moment denk je dan… goed gevonden, tien seconden later lig je plat van het lachen. Hopelijk zien we ze nog terug bij Intersoc.

 Intersoc Zwitserland


Iedereen was na afloop enthousiast
We hebben er van genoten.

Bedankt voor jullie mooie optreden!

Gemeente Borsbeek


Tweehonderd bezoekers voor comedyavond met De Nonsens Allantie

Op donderdag 25 april ontving het huisvandeMens Genk een 200-tal geïnteresseerden voor een boeiende avond. Zij werden door de vier mannen van de Nonsens Alliantie getrakteerd op een aangename en humoristische avond rond dagelijkse dilemma’s.

Melina Clijsters, vrijzinnig humanistisch consulente: “In de vrijzinnig humanistische begeleidingen die we kosteloos aanbieden, merken we dat cliënten continu dilemma’s op hun weg tegenkomen.

Die kunnen erg zwaar worden, waardoor een persoon er zelf niet meer uitgeraakt. Samen gaan we dan op zoek naar mogelijkheden. Het zijn die dilemma’s, uit het leven gegrepen, die we aan de Nonsens Alliantie voorschotelden, want humor kan een krachtig relativeringsmiddel zijn.”

Stef, Lode, Erwin en Mario gingen hiermee op een creatieve manier aan de slag en zochten bruikbare – en minder bruikbare – manieren om met die dilemma’s om te gaan. Ze kregen op de avond zelf ook nog boeiende vraagstukken naar het hoofd gegooid vanuit de zaal, waarna ze, dankzij hun improvisatietalent, grappige sketches ten tonele voerden. Of ze echt bevredigende antwoorden hebben gegeven op de vragen waarmee het publiek zat, valt te betwijfelen, maar ze hebben alleszins de lachspieren aan het werk gezet!

Het Belang van Limburg


De Nonsens Alliantie trakteerde de 200 zesdejaars op een uiterst creatieve act improvisatietheater. Grappig en bijwijlen virtuoos. De feestvierders waardeerden het taalsterke trio.

Het 100-dagencomité Sint-Jozef Klein Seminarie Sint-Niklaas


We zijn enorm blij dat de spelers van het improvisatietheater De Nonsens Alliantie bereid waren om hun humoristisch hoogstandje aan te bieden.

Natuurpunt


De Nonsens Alliantie vergastte de bezoekers op een gesmaakt stukje impro comedy, met een knipoog naar foto’s uit de oude doos.

Erfgoedmuseum Mechelen